Praktisk information

Praktisk Information

Medbring hver gang:

  • Sele/almindeligt halsbånd. (her bruges der ikke kæder eller kvæler halsbånd)
  • En god line fra 1-3 m (ingen flexiliner)
  • Et tæppe der mindst svare til hundens størrelse
  • Godbidder af særlig god kvalitet. Test i forvejen hvad hunden er særligt glad for. F.eks. skinketern, små pølsestykker, ostetern, kylling eller andet lækkert. Hunden skal ikke være fodret hjemmefra lige inden træningstimen.
  • Hundeposer så du kan samle op efter din hund.
  • Vand til hunden.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at deltage i en undervisningstime, vil jeg gerne have besked. Send en sms til Anja med dit og hundens navn, samt hvilket hold i går på, på +45 60 17 16 86 om, at du er forhindret i at deltage.

Betaling og refusion

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden. Ring til Anja +45 60 17 16 86 Hvis du ikke har mulighed for at betale over siden.

Tilmeldingen er bindende, og betalingen refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage i kurset. Nogle gange har vi ventelister, så i de tilfælde kan vi hjælpe dig med at sælge din plads. Hvis holdet ikke oprettes, får du selvfølgelig dine penge retur.

Løbetid

Din hund er velkommen selv om den er i løbetid. I får et hjørne for jer selv og det giver god træning for de andre at lære at kunne have hovedet med selvom der er en lækker dame.

Sygdom

Hvis din hund bliver syg, kan du naturligvis ikke deltage. Giv mig besked, hvis din hund har fået en smitsom sygdom så vi kan advare de andre kursister. 

Forsikring og vaccination

Det er kursistens eget ansvar, at hunden er forsikret og vaccineret, når den deltager i undervisning hos Vesterhavshund. Al deltagelse i leg og træning på vores træningspladser og kurser sker på eget ansvar. Vesterhavshund kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader, der er opstået på vores træningspladser eller i forbindelse med undervisningen.